Autamme asiakkaitamme pitämään huolta asuin- sekä liikekiinteistöistä ja hoidamme tilitoimistoasiat niin taloyhtiöiden kuin alueen yrittäjienkin apuna. Meillä työt tehdään ammattimaisesti ja tosissaan, mutta ei niitä tarvitse turhan totisesti hoitaa. Vaikka asia voikin olla vakava, asiakaspalvelijamme ei. Tervetuloa rennompaan isännöinti- ja tilitoimistoon.

Kiinteistötili – isännöinti- ja tilitoimistopalvelut

Autamme asiakkaitamme pitämään huolta asuin- sekä liikekiinteistöistä ja hoidamme tilitoimistoasiat niin taloyhtiöiden kuin alueen yrittäjienkin apuna. Meillä työt tehdään ammattimaisesti ja tosissaan, mutta ei niitä tarvitse turhan totisesti hoitaa. Vaikka asia  voikin olla vakava, asiakaspalvelijamme ei. Tervetuloa rennompaan isännöinti- ja tilitoimistoon.

Isännöintipalvelut

Teemme isännöintiä niin taloyhtiöissä kuin liike- ja toimitila­kiinteistöissäkin. Kun haluat, että tilat pysyvät kunnossa ja taloyhtiön asiat hoidetaan ammattimaisesti, valitse Kiinteistötili.

Tilitoimistopalvelut

Kirjanpito, tilinpäätökset ja veroasiat saattavat tuntua vaikeilta. Apunasi on joukko Kiinteistötilin osaavia ammattilaisia. Mietitään yhdessä teille sopiva tilitoimistopalvelupaketti.